ΕΝΤΑΣΗ

Medium

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

60 λεπτά

ΕΠΙΠΕΔΟ

Δύσκολο

ΤΥΠΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Ομαδικό

FITNESS GROUP

Η άσκηση εν γένει προσφέρει πολλαπλά οφέλη ως γνωστόν. Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, προσφέροντας δύναμη, αντοχή, ευκαμψία, ταχύτητα, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το σωματικό λίπος ως το πιο εμφανές αποτέλεσμα από μια στοχευμένη σωματική δραστηριότητα.

Επιπλέον, προσλαμβάνει ασθένειες, θωρακίζει τον οργανισμό μας, δυναμώνοντας οστά και καρδιά, ενώ απελευθερώνει ενδορφίνες που αλλάζουν τη διάθεση του ασκούμενου, προσφέρουν διαύγεια και ευφορία. Ας μην ξεχνάμε ακόμη πως και η εγκεφαλική λειτουργία επηρεάζεται, δραστηριοποιείται και δέχεται πολλαπλά οφέλη.

Φυσικά, κάθε τύπος άσκησης ωφελεί διαφορετικά τον ασκούμενο, όμως στα τμήματα της Ρεγγίνας Μακέδου θα βρείτε τον απόλυτο συνδυασμό ασκήσεων που θα ισορροπήσει κάθε ανάγκη, και δε θα σας αφήσει να βαρεθείτε ποτέ, χαρίζοντας την πιο ολοκληρωμένη σωματική δραστηριότητα για ιδανικά αποτελέσματα, διατηρώντας υγιές σώμα και πνεύμα.

Η πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο, η εξειδικευμένη γνώση της και η βαθειά αγάπη για τον αθλητισμό και τους ασκούμενους είναι που θα κάνουν το μάθημα μαζί της εμπειρία, και το όνειρο σας για αλλαγή (εικόνας, mindset και ζωής) πραγματικότητα.

Ακόμη το σκέφτεστε?

ΘΑ ΧΡΕΑΣΤΕΙΣ

Εάν είναι η πρώτη σου φορά πάρε μόνο την καλή σου διάθεση και έλα!

check icon

Γάντια για βάρη(προαιρετικά)*

check icon

Πετσέτα

check icon

Νερό

check icon

Αθλητικά παπούτσια

* όλα τα εξειδικευμένα αξεσουάρ απευθύνονται αποκλειστικά σε τακτικούς πελάτες

TRAINER

regina makedou

ΡΕΓΓΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΥ

TRAINER

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ

Βρες παρακάτω ένα τμήμα που ταιριάζει στο πρόγραμμά σου.

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

FIGHT GYM TRAININGS

MEMBERSHIP

Fight Gym

Γίνε μέλος της κοινότητας FIGHT GYM και απόλαυσε αποκλειστικά προνόμια και ευκαιρίες.