Το γυμναστήριο πολεμικών τεχνών FIGHT GYM σας καλωσορίζει

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Το γυμναστήριο πολεμικών τεχνών στην καβάλα, Fight Gym, στα πλαίσια του εκσυχρονισμού και τις ανάπτυξής του, σας καλωσορίζει στη νέα του ιστοσελίδα fightgym.gr

Το Fight Gym είναι ένα γυμναστήριο πολεμικών τεχνών που δραστηριοποιείται στην Καβάλα, με διάκριση 5 αστέρων από την παγκόσμια ομοσπονδία πυγμαχίας με πιστοποιήσεις και υπεράριθμες διακρίσεις ανά τον κόσμο με 25+ χρόνων εμπειρίας. Μια σχολή με βαθειά παράδοση και πλούσια εμπειρία, με προσανατολισμό κυρίως στην προετοιμασία αθλητών, ανάδειξη ταλέντων, δημιουργία πρωταθλητών, αλλά και διοργάνωση αγώνων για την ευγενή προώθηση και προβολή του αθλήματος. Με πίστη, συνέπεια, αφοσίωση στις αρχές και αξίες του αγαπημένου σπορ, γυμνάζει μικρούς και μεγάλους και διδάσκει την αγάπη εν γένει για τον αθλητισμό και τη σημασία της πειθαρχίας, της ευγενούς άμιλλας, της αφοσίωσης και της μαχητικότητας και έξω από τα ρινγκ.

Η πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα του Fight Gym, είναι πλέον διαθέσιμη!

by DIMITRIS POUROTZOGLOU

Η ιστοσελίδα fightgym.gr, είναι μια ηλεκτρονική παρουσίαση του γυμναστηρίου μας, που προσφέρει μια γρήγορη, αποτελεσματική και ευχάριστη εμπειρία περιήγησης στους χρήστες. Φτιάξαμε την ιστοσελίδα για να παρουσιάσουμε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του γυμναστηρίου μας, αλλά και να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας.

Η παρουσίαση των πληροφοριών γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να το ξεχωρίζει από άλλα γυμναστήρια, αλλά και να είναι προσβάσιμη από όλες τις συσκευές.

σχολή πολεμικών τεχνών

Γυμναστήριο πολεμικών τεχνών FIGHT GYM

Το γυμναστήριο πολεμικών τεχνών Fight Gym, είναι ένα σύγχρονο γυμναστήριο, εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα εκγύμνασης που απευθύνονται σε κάθε επίπεδο και απαίτηση, με Personal trainer και πολλά ευέλικτα τμήματα.

Ένα από τα δυνατά σημεία του Fight Gym είναι σίγουρα η εμπειρία στον χώρο εδώ και 25+ χρόνια, η βαθειά γνώση του προϊόντος που προσφέρει, η αφοσίωση και εξειδίκευση, η προσωπική ενασχόληση και φροντίδα του κάθε μαθητή μέλους σε μεγάλο βαθμό, από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη – δάσκαλο και οι αμέτρητες επιτυχίες – διακρίσεις του ίδιου ως αθλητή αλλά και πολλών μαθητών του σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι ένας χώρος που συγκεντρώνει όλα τα δυναμικά αθλήματα, ενώ σε κάποια από αυτά είναι και ο μοναδικός στην πόλη. Αναλυτικά στο γυμναστήριο μπορείτε να εξασκηθείτε για:

fight gym καβάλα

Το γυμναστήριο

Μέσα σε όλη αυτήν την ανάπτυξη μας και στα πλαίσια του εκσυχρονισμού, θέλοντας πάντα να προσφέρουμε το καλύτερο, το Fight Gym μετακόμισε σε νέες εγκαταστάσεις. Πλέον θα μας βρείτε στη νέα μας διεύθυνση επί της Συλέως ( έναντι ΔΕΗ ) 65404, Καβάλα. Οι εγκαταστάσεις μας, πλέον οι μεγαλύτερες σε τετραγωνικά στην ευρύτερη περιφέρεια, προσφέρουν άνεση ακόμη και όταν προπονούνται πολλά άτομα ταυτόχρονα.

Υπάρχουν γκρουπ καθημερινά και εναλλασσόμενα, που καλύπτουν κάθε ανάγκη και έτσι η προπόνηση δε γίνεται βαρετή. Εγγυάται υψηλή ποιότητα παροχής, αποτελεσματικότητα και σταθερότητα που όλοι οι αθλητές και πρωταθλητές με τις επιδόσεις τους, το αποδεικνύουν σε κάθε αγωνιστική. Προσφέρει ποικιλία σε είδη προπόνησης για κάθε ηλικία και κάθε επίπεδο.

Προσφέρει προσιτές μηνιαίες συνδρομές αλλά και δωρεάν χρόνο προσαρμογής και γνωριμίας με τα αθλήματα σε κάθε νέα σαιζόν κυρίως για τους μικρούς μαχητές. Επίσης, μειωμένα πακέτα για αδέρφια είτε γονείς με μικρά παιδιά.

Παρέχεται ακόμη η δυνατότητα ιδιωτικής εκγύμνασης προσαρμοσμένης μεθοδικά στις εκάστοτε προσωπικές απαιτήσεις.

Έχει ως εξωτερικούς συνεργάτες διατροφολόγους που σε στενή σχέση με τον προπονητή ολοκληρώνουν την προσπάθεια του πελάτη.

Γυμναστήριο boxing στην καβάλα

Περιηγηθείτε στις επιμέρους σελίδες της ιστοσελίδας μας, δείτε το πρόγραμμα κάθε training, μάθετε πληροφορίες για τις συνδρομές μας, μείνετε ενημερωμένοι μέσα από το blog μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το υλικό της νέας ιστοσελίδας θα ανανεώνεται συνεχώς. Καθημερινά θα προστίθενται νέες πληροφορίες, ώστε να παραμένει πλήρως ενημερωμένο καλύπτοντας τις ανάγκες των επισκεπτών.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ στην Καβάλα fight gym

FIGHT GYM

Γυμναστήριο πολεμικών τεχνών
Συλέως (έναντι ΔΕΗ), 65404 Καβάλα
[email protected]
6987073707

Facebook : fight.gym.kavala
Instagram : fight_gym_kavala
Youtube : @FightGym-Kavala